Gevraagd: aardappels,groente en brood

Noodoproep voor sponsors het liefst voor morgenavond Graag zouden we van u vernemen wat er met de levensmiddelen gebeurd die overblijven en niet meer gebruit en/of verkocht kunnen worden omdat het misschien tegen de houdbaarheidsdatum aanloopt.


Deze artikelen belanden vaak in containers,terwijl er veel mensen zijn die hier heel dankbaar voor zouden zijn omdat ze moeilijk hun zelf en/of gezin te eten kunnen geven. Wij zijn een groep vrijwilligers van Stichting Minimaclub provincie Groningen enproberen deze mensen zo goed mogelijk te helpen om hun en hun gezin te voorzien in hun dagelijkse levensbenodigheden.Wij hebben ondertussen uitdeelpunten inHoogezand,Sappemeer ,veendam .Appingedam en Delfzijl.

Graag zouden wij ook willen proberen om uitdeelpunten te realiseren inBeerta,Finsterwolde,Winschoten.Pekela.Stadskanaal en omstreken. Aangezien wij alles op vrijwillige basis doen ,zoeken wij sponsoren die ons willen helpenom levensmiddelen ed gratis te willen schenken.zodat wij dit 1 keer in de week en eventueelvaker bij voldoende aanbod aan deze mensen kunnen uitdelen.Ook met een eenmalige schenken zouden wij u zeer dankbaar zijn Bent u in de gelegenheid om ons iets te kunnen schenken.eenmalig of 1 keer of vaker per week dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0597-671813 of 0640251959 

Wij hopen dat u ons kunt en wilt steunen Stichting MInimaclub provincie Groningen Ps wij hadden tot vorige week een sponsor die ons elke week van patat heeft voorzien       maar aangezien deze door omstandigheden er mee moest stoppen zouden wij graag      z.sm. van u horen of u ons kunt helpen met een schenking zodat onze groep mensen ook deze      week weer geholpen kunnen worden met een beetje eten voor hun zelf en hun gezin       Kosten: GratisContact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:11-09-2013 om 22:47u
Door:alie
Bekeken door: 2993 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:beerta
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.